Mâäk

Show only: Mâäk, Mâäk's Spirit, MikMâäk

Category:groep / artiest
2010
Genre(s):free & experimental jazz, Jazz
Actual/previous members:João Lobo, Laurent Blondiau, Michel Massot, Jeroen Van Herzeele

Selective discography

MikMâäkMikMâäk (2015)
free & experimental jazz
MikMâäk
NineNine (2014)
free & experimental jazz
Mâäk
BuenaventuraBuenaventura (2013)
free & experimental jazz
Mâäk
StrokeStroke (2008)
Jazz, free & experimental jazz
Mâäk's Spirit
55 (2006)
free & experimental jazz
Mâäk's Spirit
Al MajmaâAl Majmaâ (2004)
Jazz
Mâäk's Spirit
Le nom du ventLe nom du vent (2002)
Jazz
Mâäk's Spirit
Määk's Spirit LivesMääk's Spirit Lives (1999)
Jazz
Mâäk's Spirit

Op compilaties van Muziekcentrum Vlaanderen

Flamundo! / Vol. 5Flamundo! / Vol. 5 (2014)
World / Ethnic
Diverse uitvoerders
Belgian Jazz 2013Belgian Jazz 2013 (2013)
Jazz
Diverse uitvoerders
Jazztublieft! / Vol. 2Jazztublieft! / Vol. 2 (2007)
Jazz
Diverse uitvoerders
Jazztublieft!Jazztublieft! (2005)
Jazz
Diverse uitvoerders